HHScholen

Opendeurdag

Zit je in het vijfde of zesde leerjaar en wil je graag kennismaken met onze school?

Op zaterdag 4 maart 2023 verwelkomen we je graag in onze school.

Tussen 11.00 uur en 18.00 uur kan je in Heilig Hartinstituut Heverlee op verkenning komen in onze eerste graad. Je krijgt dan de kans om vaklokalen te bezoeken, deel te nemen aan tal van activiteiten en je kan uiteraard een praatje maken met leerlingen en leerkrachten. We nemen je met plezier mee doorheen onze school en geven je graag alle informatie die je wenst om een goede start te maken in het secundair. De infosessies starten al vanaf 10.30 uur. 

Omwille van de grote interesse is vooraf inschrijven noodzakelijk. Dit kan vanaf 30 januari via deze link die op deze pagina verschijnt. Zo kunnen we het aantal bezoekers spreiden en iedereen een aangename beleving bezorgen.

Breng je graag een bezoekje aan het Heilig Hartinstituut Kessel-Lo? Ook daar kan je op zaterdag 4 maart tussen 13.30 uur en 17.00 uur de leerkrachten ontmoeten, de klassen bezoeken en al je vragen stellen. Vooraf inschrijven is hier niet nodig. Onze leerkrachten en leerlingen staan er de hele namiddag voor je klaar.

Zit je al in het secundair onderwijs en overweeg je van school te veranderen?

Op zaterdag 22 april 2023 nodigen we alle geïnteresseerden voor het 3de tot en met het 7e jaar secundair uit om kennis te maken met onze school en studierichtingen. Zowel in Heverlee als in Kessel-Lo zetten we die dag onze deuren voor jou open.

We kijken er naar uit om je om op één van deze dagen te ontmoeten!