HHScholen

Opendeurdag

Zit je in het vijfde of zesde leerjaar en wil je graag kennismaken met onze school?

Op zaterdag 24 februari 2024 verwelkomen we je graag in het Heilig Hartinstituut Heverlee. Tussen 11u en 18 u kan je op verkenning komen in onze eerste graad. We nemen je met plezier mee doorheen onze school en geven je graag alle informatie die je wenst om een goede start te maken in het secundair. Die dag kan je ook deelnemen aan tal van activiteiten en een praatje maken met leerlingen en leerkrachten.

Omwille van de grote interesse is vooraf inschrijven noodzakelijk. Dit kan vanaf 15 januari via deze link. Op deze manier kunnen we het aantal bezoekers spreiden en iedereen een aangename beleving bezorgen.

Breng je graag een bezoekje aan het Heilig Hartinstituut Kessel-Lo? Ook dat kan op zaterdag 24 februari tussen 13.30u en 17u. Vooraf inschrijven is hier niet nodig. Leerkrachten en leerlingen staan er de hele namiddag voor je klaar.

Zit je al in het secundair onderwijs en overweeg je van school te veranderen?

Op zaterdag 4 mei 2024 nodigen we alle geïnteresseerden voor het 3de tot en met het 7e jaar secundair uit om kennis te maken met onze school en studierichtingen. Zowel in Heverlee als in Kessel-Lo zetten we die dag onze deuren voor jou open.

We kijken ernaar uit om je op één van deze dagen te ontmoeten!